De gaafste zwembaden ter wereld

Hotels 11 jul 2010
De gaafste zwembaden ter wereld
Een opblaasbad in eigen tuin is bij de huidige zomerse temperaturen een groot genot. Wie deze zomer echter meer luxe en comfort wenst, en toch dicht bij het verkoelende water wil resideren, doet er goed aan de volgende hotels onder de loep te nemen. Boekingssite Hotels.com presenteert vijf hotels met de meest opzienbarende zwembaden ter wereld, die het opblaasbad snel zullen doen vergeten.
Unieke entourage
In het Viceroy Miami kunnen liefhebbers van luxe en exclusiviteit baden tussen enorme wolkenkrabbers. De jacuzzi van dit hotel biedt plaats aan ruim 80 personen, en is daarmee één van de grootste jacuzzi’s ter wereld. Het is onwaarschijnlijk, maar mocht het zwemmen in dit gigantische bad gaan vervelen, dan kan er altijd nog een duik worden genomen in de nabijgelegen Atlantische Oceaan.
Naar de haaien
Geheel in Vegas-stijl zijn ook de zwembaden in dit walhalla van de entertainmentindustrie sensationeel. Het Golden Nugget Casino & Hotel heeft een zwemcomplex van 30 miljoen dollar,  met in het midden een imposant aquarium waarin echte haaien zwemmen. Een unieke mogelijkheid om een baantje te trekken met deze levensgevaarlijke roofdieren, zonder daarbij gevaar te lopen.
Adembenemend uitzicht
Het Marina Bay Sands is waarschijnlijk de beste keuze voor diegene die in alle rust wil genieten van een heerlijk bad. De infinity pool in dit luxe hotel in Singapore is gevestigd op 55ste verdieping van het hotel, en is daarmee het grootste zwembad ter wereld op deze hoogte. Het zwembad biedt werkelijk een fantastisch uitzicht over de stad, maar is niet weggelegd voor mensen met hoogtevrees.
Eindeloos waterplezier
Wie op zoek is naar waterpret in plaats van serene rust, is ben bij Atlantis Coral Towers aan het juiste adres. Dit is dan ook geen zwembad maar een heus waterpark met spectaculaire glijbanen, watervallen en themabaden. De locatie aan het prachtige strand op de Bahamas maakt dit verblijf ideaal voor gezinnen.
De kust in het vizier
In het stadscentrum van Auckland, in het noorden van Nieuw Zeeland, bevindt zich het Hilton Auckland. Het buitenzwembad heeft een glazen zijde, waardoor je kunt genieten van een wel heel bijzonder uitzicht over het strand van Waitemata.
← Seks- en alcoholvrije hotelkamers Nederlands elftal in Hilton Johannesburg →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam