Corendon gaat naar Kaapverdië vliegen

Landen 15 jan 2020
Corendon gaat naar Kaapverdië vliegen

Goed nieuws voor wie een keer naar Kaapverdië op vakantie wil gaan: je kunt vanaf het komende winterseizoen met Corendon naar deze steeds populairder wordende winterzonbestemming vliegen. Met ingang van november gaat Corendon Dutch Airlines drie keer per week naar het eiland Sal vliegen. Dat doen ze met een Boeing 737-800 waarin je de gebruikelijke 3-3 stoelopstelling aantreft. Op donderdagen wordt er vanaf Maastricht Aachen Airport gevlogen. Op woensdag en zondag vindt er een retourvlucht vanaf Schiphol plaats. Daarmee komt het aantal vluchten per week op 3 uit. Voorlopig is de planning om tot en met maart 2021 deze vluchten uit te voeren. Wat de plannen daarna zijn, is nog niet bekend.

Je kunt op dit moment al Corendon vakanties boeken op hun website. Momenteel wordt het gloednieuwe vijfsterrenhotel Royal Horizon Ponta Sino aangeboden. De laagste prijs die we nu kunnen vinden is 799 euro per persoon (*) voor 7 nachten op basis van all-inclusive. Als je foto’s en gegevens van deze reis bekijkt dan is dit echt een koopje. Corendon heeft het zelfs over de grootste infinitypool ter wereld.

Alle info vind je op corendon.nl

Corendon heeft het overigens over een vlucht van 6 uur. Dat is minder dan bij de concurrentie, die altijd op de heen- of terugweg een tussenstop maken.

(*) per boeking komen er 25 euro boekingskosten en 2,50 euro verplichte bijdrage voor het calamiteitenfonds bij

 

← Voortaan visumvrij naar Turkije op vakantie Voorlopig visumvrij naar Sri Lanka →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam