Condor vliegt vanaf Frankfurt naar Curaçao

Vliegen 08 nov 2018
Condor vliegt vanaf Frankfurt naar Curaçao

Goed nieuws voor Duitse toeristen en Nederlanders die in het uiterste zuidoosten van Nederland wonen: Condor vliegt vanaf gisteren van Frankfurt naar Curaçao. Dat betekent dat de luchtroute tussen Duitsland en het Caribische eiland weer hersteld is nadat Air Berlin vorig jaar failliet ging. Air Berlin onderhield een route tussen Düsseldorf en Hato Airport op Curaçao.

Condor vliegt dit winterseizoen 1 keer per week naar Curaçao. Dat doen ze op een woensdag. Iedere woensdag vertrekt om 9:50 uur een Boeing 767-300 richting Curaçao. De schema-aankomsttijd is 15:25 uur. Het vliegtuig keert dezelfde dag weer terug. Vlucht DE2439 vertrekt om 17:25 uur vanaf Curaçao, om op donderdagochtend om 08:05 uur weer in Frankfurt te landen. Op dit moment is de route Frankfurt-Curaçao tot eind april te boeken. Of Condor deze vluchten in het zomerseizoen 2019 voortzet is nog niet bekend.

Retourtickets starten vanaf ongeveer 350 euro per persoon. Dat is een zeer mooi tarief om naar Curaçao te vliegen. Voor dat geld mag je geen ruimbagage meenemen (wel tegen bijbetaling), maar heb je wel een gratis maaltijd, gratis niet-alcoholische drankjes en on-demand entertainment aan boord. Tickets boeken kan via de Condor website.

← Transavia groeit op Eindhoven Airport Vliegt Insel Air volgend jaar nog? →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam