Bijna voor niets naar de film

Evenementen 24 sep 2010
Bijna voor niets naar de film

Filmliefhebbers moeten dit weekeinde afreizen naar België. In de bioscopen van de Kinepolis Group worden de BNP Paribas Fortis Film Days gehouden, waarbij je voor 3 euro per persoon naar de film kunt. Voor 3D-films geldt een actietarief van 5 euro, wat nog steeds minder dan de helft is van de normale ticketprijzen. Voor veel Nederlanders is megabioscoop Metropolis in Antwerpen de dichtst bijgelegen keuze om van het voordelige actietarief gebruik te maken. Vanwege de enorme korting die gegeven wordt verwacht men in Antwerpen heel veel publiek. De kans is aanwezig dat veel zalen uitverkocht zullen zijn, zeker tijdens de meest populaire voorstellingstijden.

In de bioscopen wordt uit de volgende films een selectie aan voorpremieres gekozen:

– Charlie St. Cloud

– Despicable Me 3D/ Verschrikkelijke Ikke en de Rest kan stikke 3D

– Dinner For Schmucks

– Hors La Loi

– The Town

Een uitgelezen kans om de nieuwste films voortijdig te kunnen bekijken tegen een spottarief!

De BNP Paribas Fortis Film Days worden gehouden op vrijdag 24 september, zaterdag 25 september en zondag 26 september 2010. Dit evenement beperkt zich niet tot de bioscopen van de Kinepolis Group. Kijk voor alle deelnemers op deze website.

 

← Nieuw concept Kerstmarkt Antwerpen Oktoberfest in München begonnen →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam