Bespaar op telefoonkosten in Europa

Handige tips 14 mei 2015
Bespaar op telefoonkosten in Europa

De zomervakantie komt in zicht en dat is misschien wel een mooi moment om je huidige telefoonabonnement eens tegen het licht te houden. De Nederlandse telecommarkt is de afgelopen maanden erg in beweging. Steeds meer aanbieders bieden voordelige of zelfs gratis opties om binnen de Europese Unie te bellen. Goedkoop bellen in het buitenland is daarom nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo biedt T-mobile sinds januari dit jaar bij nieuwe abonnementen de mogelijkheid om tot 120 minuten gratis te bellen in de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland en IJsland. T-mobile heeft SMS’en in deze landen helemaal gratis gemaakt. Voorheen kon je al gratis tekstberichten via SMS ontvangen, maar nu kun je ook gratis SMS versturen binnen de Europese Unie.

Het hebben van een databundel om met thuis te communiceren wordt op deze manier eigenlijk overbodig. Je kunt immers gratis SMS-jes sturen vanaf je vakantieadres in Spanje, Kroatië of Bulgarije en als je eens een keertje moet bellen dan kun je dat gewoon vanuit je belbundel doen. Gebeld worden is voor nieuwe abonnees van het nieuwe ‘Stel Samen & Stel Bij’ abonnement ook gratis in de landen van de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland en IJsland.

Mocht je ook willen internetten op vakantie dan biedt T-Mobile voordelige databundels aan waarmee je goedkoop online kunt. Deze Travel & Surf databundels zijn al verkrijgbaar vanaf 1,95 per dag. Ga je twee weken op vakantie dan kun je in de Europese Unie voor 25 euro twee weken online zijn. Je krijgt dan een databundel van 500 Mb, wat meer dan voldoende moet zijn voor e-mail en social media. Kom je tekort, dan kun je bij deze bundel gratis tegen een verlaagde snelheid online blijven.

← Must-have apps voor iedere reisbestemming Annuleringsverzekering vergeten of te laat? Het kan alsnog! →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam