Bangkok nummer 1 stadsbestemming van Azië

Bangkok nummer 1 stadsbestemming van Azië

Bangkok is voor de derde keer op rij verkozen tot ‘Best City Destination in the Asia Pacific’ door lezers van DestinAsian magazine, een gerenommeerd travel en lifestyle magazine. De hoofdstad van Thailand werd gekozen vanwege ‘haar levendige mix van historische bezienswaardigheden, hedendaagse stijl, keuken en nachtleven.’
De prijs werd donderdag 8 februari uitgereikt op de jaarlijkse DestinAsian Readers’ Choice Awards ceremonie in Hong Kong. De award werd in ontvangst genomen namens de gehele Thaise reis- en toerismebranche door Tanes Petsuwan, Deputy Governor for Marketing Communications van de Tourism Authority of Thailand.

We willen alle lezers van DestinAsian magazine bedanken voor hun vertrouwen. Iedereen binnen de reis- en toerismebranche is er trots op om op deze manier erkend te worden,” aldus Tanes Petsuwan. “Bangkok is wereldwijd bekend vanwege haar bijzondere bezienswaardigheden, buitengewone gastronomie, uitstekende gastvrijheid, vriendelijke mensen, bijzondere winkelcentra en dat allemaal tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

“We zien de Readers’ Choice Awards als een toonaangevende peiling die aangeeft hoe reismerken ervoor staan in onze regio. Na het uitrollen van een ranking-systeem tussen landen in de editie van afgelopen jaar, zijn we doorgegaan met die aanpak,” aldus Ronald Liem, uitgever van DestinAsian.

The DestinAsian Media Group is in 2001 opgericht en publiceert verschillende lifestyle publicaties

← Tientallen vluchten Transavia geannuleerd door staking Parkeergarage P3 bij Schiphol tijdelijk dicht →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam