5 items die Nederlanders het vaakst vergeten in een huurauto

Vakantie 11 okt 2017
5 items die Nederlanders het vaakst vergeten in een huurauto

Het is bijna herfstvakantie en veel Nederlanders gaan er lekker een weekje op uit. Ben jij er ook zo een die niet alleen aan het zwembad hangt maar de omgeving wil verkennen op vakantie? Dan ga je vast een auto huren om rond te toeren op jouw vakantiebestemming. Heerlijk – rijden naar de uithoeken van het eiland of de verborgen plekjes van het binnenland, maar dan moet je je auto inleveren en bekijk je die verborgen plekjes wat minder…Heb je alles wel meegenomen? Er wordt namelijk heel wat vergeten in huurauto’s!

Autohuurspecialist Sunny Cars zet voor jou op een rijtje welke items het vaakst worden achtergelaten. Check aan het eind van je herfstvakantie dus nog even goed of je deze eigendommen bij je hebt als je de huurauto weer inlevert:

1. Oplader mobiele telefoon
Onderweg snel even je telefoon opladen? Tegenwoordig kan het in bijna elke huurauto. Erg handig natuurlijk als je onderweg snel even de leukste sights wil checken of op zoek bent naar een lekker restaurant. Het enige nadeel? Die opladers verdwijnen na gebruik vaak in een handschoenkastje of zijvakje van de auto, waardoor ze algauw achterblijven wanneer de auto weer wordt ingeleverd.

2. Cd’s met (kinder-) muziek
Om de allerkleinsten te entertainen op de achterbank worden er niet alleen spelletjes gespeeld, maar ook cd’s zijn nog steeds geliefd vermaak voor veel ouders. Terwijl jij geniet van het mooie uitzicht, kunnen de kids lekker meezingen met hun favoriete hits of luisteren naar hun lievelingsboek. Maar ook die cd’s zitten goed verstopt en worden dus meer dan eens vergeten…

3. Zonnebril
De klassieker bij uitstek is natuurlijk de zonnebril. Wanneer de avond valt, berg je hem veilig weg aan de zijkant of in de middenconsole van de auto. Als je de auto weer terugbrengt is het vaak avond en denk je helemáál niet meer aan die zonnebril. In een donker hoekje van de wagen blijft die dan ook achter terwijl jij alweer aanschuift aan het hotelbuffet. Dag zonnebril.

4. Elektronische apparaten
Ook (video-) camera’s en navigatiesystemen komen niet altijd terug naar huis of naar het hotel. Ook zij worden vaak zo goed opgeborgen in een handschoenkastje of ander opbergvakje in de auto. Goed controleren voor je de wagen weer inlevert dus, het zou zonde zijn als je, buiten mooie herinneringen, geen beeldmateriaal meer overhoudt om na te genieten van je heerlijke roadtrip.

5. Speelgoed
Tot slot lijken kinderknuffels, spenen en knuffeldoekjes met grote regelmaat verstoppertje te spelen in de huurauto. Ze kruipen tussen en onder de stoelen en blijven tot groot verdriet van hun bezitters dan ook geregeld achter in de huurauto.
Betraande kindergezichten en hoge verzendingskosten voorkomen? Controleer aan het eind van de vakantie goed alle hoekjes van de auto. Dubbelcheck of je kinderen hun speelgoed en cd’s ingepakt hebben en verzeker je ervan dat ook de camera’s, telefoonopladers en zonnebrillen allemaal weer mee naar Nederland gaan.

← Sunweb Group laat klanten kosteloos zonvakantie omboeken Op vakantie in september of oktober →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam