188 Nederlandse vakantiehuiseigenaren bekroond met Belvilla Award

188 Nederlandse vakantiehuiseigenaren bekroond met Belvilla Award

Belvilla heeft 188 Nederlandse eigenaren van een vakantiehuis bekroond met de award “Meest populaire Belvilla 2020”. Sinds 2010 waardeert Belvilla haar vakantiehuiseigenaren die uitblinken in service, kwaliteit en gastvrijheid.

Met de uitreiking van de award wil het bedrijf de huiseigenaren bedanken en erkennen voor hun werk en samenwerking, een belangrijk aspect voor de tevredenheid van de gasten. In Europa zijn in totaal 1.024 Belvilla vakantiehuizen bekroond als ‘Meest Populaire Belvilla 2020’. In totaal behoren 103 vakantiehuizen in Nederland tot de beste dit jaar, de overige vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren zijn gelegen in andere Europese landen.

Het hoogste cijfer dat is toegekend aan een Nederlandse huiseigenaar is een 9,7. Tot de bekroonde huizen behoren onder meer deze luxe villa met sauna in Megchelen, een woonboot in de Amstel en deze prachtige villa in een bosrijke omgeving in Arcen. Het grote aantal vakantiehuizen dat in de prijzen gevallen is, toont de groeiende populariteit, kwaliteit en waardering voor vakantiehuizen door vakantiegangers.

Gast bepaalt
Het oordeel van de gasten is belangrijk voor het winnen van de prijs. De vakantiehuizen worden beoordeeld op een aantal criteria. Zo kan onder andere alleen de top 20% van de best geboekte huizen in elk land kans maken op een award, hebben de geselecteerde huizen geen klachten ontvangen in 2019 en 2020, en worden alleen vakantiehuizen met een review cijfer van 8 of hoger geselecteerd.

Kennis delen
Waar de Belvilla Awards zijn bedoeld om huiseigenaren extra te stimuleren hun best te doen, is het in feite een prioriteit van de specialist in vakantiehuizen om ervoor te zorgen dat de huiseigenaren advies krijgen over de verhuurmogelijkheden van hun vakantiehuis. Ook ontvangen zij tips op het gebied van inrichting, en krijgen zij smart technologie aangereikt om de ervaring zo makkelijk mogelijk te maken, zodat vanaf het begin samen toegewerkt kan worden naar een fijn verblijf voor gasten.

Sinds begin dit jaar heeft het bedrijf ongeveer 3.400 nieuwe huiseigenaren in Europa verwelkomd met meer dan 5.000 nieuwe woningen. Uit deze cijfers blijkt dat het huren van een vakantiehuis behoort tot één van de stijgende trends onder Europeanen.

← Reissector begrijpt langere lockdown voor reizen niet Strengere coronaregels op Curaçao →

Dit artikel is geschreven door

Redactie Vakantienieuws
Redactie Vakantienieuws

De vaste redactie van VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam