Vanaf Rotterdam naar Kos en Mallorca met TUIfly

Vliegen 22 mei 2017
Vanaf Rotterdam naar Kos en Mallorca met TUIfly

Deze zomer gaat TUIfly extra vluchten inzetten naar het Griekse eiland Kos en het Spaanse eiland Mallorca. In juli en augustus vliegt TUI drie keer per week vanaf Rotterdam / The Hague Airport naar het zonovergoten Kos. Dat gebeurt op maandag, donderdag en zondag. Op zaterdag zal er gedurende deze twee drukste maanden van het jaar een vlucht naar Mallorca plaatsvinden vanaf het vroegere Zestienhoven.

Op deze manier voldoet TUI aan de vraag naar meer vluchten vanaf regionale luchthavens en aan de vraag naar meer capaciteit richting de populaire vakantie-eilanden Kos en Mallorca. Dit jaar is Spanje de absolute topfavoriet onder de zomerse vliegvakanties. Griekenland is dit jaar duidelijk terug aan een comeback die hard nodig was na de economische crisis die het land een paar jaar geleden flink trof.

← Airberlin vliegt door maar zet klant in de kou Transavia: 3 nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam