Vanaf € 129 naar New York vliegen

Steden 29 jun 2016
Vanaf € 129 naar New York vliegen

Heb je altijd al New York een keer willen bezoeken maar schrikken de ticketprijzen je af? Vanaf nu hoeft dat niet meer, want de IJslandse prijsvechter WOW air biedt vanaf vandaag vliegtickets naar ‘the big apple’ aan tegen een belachelijk lage vanaf-prijs van € 129,- (excl. boekingskosten). Deze spotgoedkope prijs geldt voor een enkele reis en is alleen maar voor een beperkt aantal data en stoelen beschikbaar. Wie een goedkoop vliegtickets naar New York wil boeken die haast zich daarom het beste naar www.wowair.nl om de beschikbaarheid en prijzen te bekijken.

Op dit moment zien we dit lage tarief voor heenvluchten op bijvoorbeeld 24 of 31 januari en terugvluchten op 1 of 8 februari. De vluchten van WOW air tussen Amsterdam en New York zijn altijd met een overstap in Reykjavik.

← Voortaan ook 's nachts met de Londense metro Centrum Brugge mogelijk autovrij →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam