Samos nieuwe bestemming van Corendon

Bestemmingen 29 aug 2017
Samos nieuwe bestemming van Corendon

Corendon blijft het aantal bestemmingen uitbreiden. Recent is bekend gemaakt dat deze Nederlandse reisorganisatie vanaf volgend zomerseizoen ook het Griekse eiland Samos aan gaat bieden. Ze hebben voor Samos een leuk pakket aan accommodaties samengesteld waarbij je kunt kiezen uit appartementen en hotels. Natuurlijk biedt Corendon ook een aantal hotels aan met de populaire all-inclusive-formule. Het is de bedoeling dat er twee keer per week op Samos gevlogen gaat worden door Corendon. De vluchtdagen zullen voorlopig op maandag en donderdag zijn. De eerste vlucht staat gepland voor donderdag 19 april 2018. De Samos vakanties zijn nu al boekbaar bij Corendon.

Met Samos erbij biedt Corendon nu zeven verschillende bestemmingen in Griekenland aan. Binnen hun aanbod zitten ook de Griekse eilanden Corfu, Kos, Kreta, Lesbos, Rhodos en Zakynthos.

← Reisorganisatie TUI schrapt alle Sint Maarten vakanties Bonaire minder populair als cruisebestemming →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam