Riu opent nieuw hotel op Sal, Kaapverdië

Hotels 12 dec 2016
Riu opent nieuw hotel op Sal, Kaapverdië

Dat Kaapverdië een steeds populairdere winterzon bestemming aan het worden is bewijst de komst van een nieuw Riu Palace. Het Riu Palace Cabo Verde opende zijn deuren begin november 2016 na een grootscheepse verbouwing voor het eerst zijn deuren. Hiervoor was er op deze plaats het Clubhotel Riu Funana gevestigd.

Het nieuwe Riu Palace Cabo Verde is een 24-uurs all-inclusieve resort met zoals je mag verwachten van een modern hotel overal gratis Wifi. Het hotel ligt direct aan het strand waar je naast de gebruikelijke strandbedjes ook hangmatten kunt vinden. Je kan hier dus op verschillende manieren van de zon en het klimaat van Kaapverdië genieten. Wil je liever aan het zwembad liggen dan kun je kiezen uit twee verschillende zoetwater zwembaden waarvan er eentje voorzien is van een poolbar.

Er is bij het hotel één buffetrestaurants te vinden, 3 á la cart restaurants en vier bars. Voor de à la carte restaurants moet er echter wel op voorhand gereserveerd worden. In het buffetrestaurant is er drie maal in de week een themabuffet.

De eerste reacties

De eerste reacties van mensen die in het hotel verbleven hebben zijn zo goed als allemaal geweldig. Het merendeel van de gasten beoordeeld het hotel met een 9 of een 10. Reacties die je veel tegenkomt zijn “topvakantie”, “superdeluxe, “prachtig gerenoveerd” en “uitstekend 5 sterren hotel” . De enige wanklank die hier en daar te horen is dat het een heel groot hotel is en het hierdoor soms erg massaal kan aanvoelen.

Kortom met het nieuwe Riu Palace Cabo Verde is Kaapverdië weer een prachtig hotel rijker en zullen de komende jaren nog meer toeristen naar dit bijzondere eiland op vakantie gaan.

tui_576278 tui_576280 tui_576293 tui_576297 tui_576298

Saoedi-Arabië krijgt grootste hotel ter wereld →

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Eckhardt
Jeroen Eckhardt

In 2008 ben ik begonnen met het schrijven voor websites. Sinds die tijd heb ik al een groot aantal bestemmingen bezocht. Eerst voornamelijk virtueel maar nadat ik de kans kreeg dit fulltime te doen reis ik ook letterlijk naar verschillende bestemmingen over de wereld. Sinds 2011 deel ik fulltime mijn ervaringen en foto’s op het internet onder andere op vakantienieuws.nl.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam