Parkeergarage P3 bij Schiphol tijdelijk dicht

Parkeergarage P3 bij Schiphol tijdelijk dicht

Wie de auto bij luchthaven Schiphol wil parkeren die kan gedurende een half jaar geen gebruik maken van de parkeergarage die bij Lang Parkeren P3 staat. Vanaf half maart tot half september zal deze parkeergarage dichtgaan. Reden voor de tijdelijke sluiting is het uitbouwen van deze populaire overdekte parking. Vanwege de werkzaamheden moeten ze de parkeergarage tijdelijk helemaal sluiten.

Voor vakantiegangers die de auto op Schiphol willen parkeren voor langer dan twee dagen blijven er nu nog maar twee opties over die onder de vlag van Schiphol zelf vallen. Ten eerste kun je nog wel gewoon op het parkeerterrein P3 zelf parkeren. Daarnaast biedt de luchthaven valetparking aan. Met P6 Valet Parking rijd je met de auto richting de terminal waar je je sleutels afgeeft aan de balie. Je auto wordt door het Schiphol personeel weggezet en de auto staat vervolgens bij aankomst op Schiphol weer klaar voor je.

← Bangkok nummer 1 stadsbestemming van Azië Steeds meer Nederlanders kiezen voor vakantiehuis aan zee →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam