Nieuw: Hotel Riu Plaza Miami Beach

Hotels 13 dec 2014
Nieuw: Hotel Riu Plaza Miami Beach

Goed nieuws voor toeristen die naar Florida op vakantie willen gaan. In Miami Beach opent in het voorjaar een nieuw hotel: Riu Plaza Miami Beach. Het woordje ‘nieuw’ is misschien niet helemaal juist, want het betreft een ingrijpende renovatie van het voormalige Riu Florida Beach Hotel. De afgelopen jaren hebben hier duizenden Nederlandse en Belgische gasten van Arke, Holland International en Jetair hun vakantie gevierd. Om het succesvolle hotel met haar tijd mee te laten gaan, heeft het een grondige make-over ondergaan waarbij de nieuwe Riu-huisstijl toegepast is.

Riu nieuwe stijl

Sinds twee jaar is de Riu-keten bezig aan een verjongingskuur van haar hotels. De trendy huisstijl die je nu in de Riu-hotels doorgevoerd ziet worden slaat aan bij het publiek. De gemiddelde waardering voor de gasten die in een nieuw of vernieuwd Riu-hotel hebben overnacht ligt gemiddeld hoger dan de beoordelingen van de oudere hotels. Riu nieuwe stijl betekent smaakvolle maar trendy kamers, die licht van inrichting zijn met duidelijk aanwezige accentkleuren. Ook de openbare ruimtes worden hierin meegenomen, waardoor er eigenlijk compleet nieuwe hotels ontstaan na een renovatie. Zelf heb ik vorig jaar in Mexico in Riu Palace Peninsula overnacht. Dit hotel was één van de eerste hotels in de nieuwe Riu-stijl. Ik moet zeggen dat de nieuwe inrichting van de kamers en openbare ruimtes mij zeker goed bevallen is.

Riu Plaza Miami Beach

Het Riu hotel in Miami Beach was al een uitstekend hotel. De ligging direct aan het heerlijke strand van Miami Beach zorgt ervoor dat strandliefhebbers hier optimaal kunnen genieten van het heerlijke strandleven. Dankzij de houten promenade langs het strand kun je in 20-25 minuten naar South Beach wandelen, waar ook het Art Deco District en het populaire uitgaansleven van Miami Beach zich bevindt. Riu Plaza biedt gratis wifi, de mogelijkheid om je huurauto te parkeren en een heerlijk zwembad. Wie op tijd boekt die kan zogenaamde ‘voordeelkamers’ boeken, waardoor een week Miami Beach soms amper meer kost dan een los vliegticket naar Miami.

Nu met 100 euro korting p.p.

De komende weken krijg je bij Arke 100 euro kassakorting per persoon op je 2015-vakanties naar Florida. Hierdoor worden de vakanties in Riu Plaza Miami Beach bijna belachelijk goedkoop. Wil je nu nog profiteren van de lage prijzen voor vakanties in dit nieuwe hotel, kijk dan snel bij Riu Plaza Miami Beach op de Arke-site. Wees er wel snel bij, want dit hotel wordt momenteel al veel geboekt voor 2015.

Hieronder enkele impressies van hoe het hotel er over twee maanden uit moet komen te zien:

miami-riuplazamiamibeach2

miami-riuplazamiamibeach3

miami-riuplazamiamibeach4

miami-riuplazamiamibeach5

← Motel One Praag Wederom schitterende nieuwe hotels in Turkije →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam