Mensen kiezen steeds vaker voor geschikte portemonnee voor op vakantie

Overig 02 okt 2017
Mensen kiezen steeds vaker voor geschikte portemonnee voor op vakantie

Bij de aanschaf van een portemonnee kijken mensen steeds vaker naar hoe geschikt deze is om mee te nemen op reis. Bepaalde kwaliteiten zoals veiligheid en formaat spelen daarbij in toenemende mate een rol. De tijd dat de traditionele portemonnees ook gebruikt worden om mee te nemen op reis lijkt daarmee langzaam aan achter ons te liggen. Navraag bij Bagageonline.nl, die naast koffers en tassen ook steeds meer accessoires zoals portemonnees verkoopt, leert ons dat de compacte Secrid portemonnees vooral door frequente reizigers aangeschaft worden. Deze slimme portemonnees zijn erop gebaseerd dat je vooral wat belangrijke passen meeneemt zoals je identiteitskaart, je rijbewijs, een bankpas, een creditcard en je verzekeringsbewijs van je ziektekostenverzekering. Daarnaast bieden deze portemonnees ook plek voor wat papiergeld (altijd handig, wat contanten) en zijn de chips in je passen beschermd tegen ongewenst scannen.

Zelf heb ik een Secrid portemonnee waar in het metalen deel 6 pasjes kunnen. Ik neem die eigenlijk tegenwoordig ook standaard mee op reis. Wat muntgeld kan in de kontzak, want het maakt me niet zoveel uit als ze dat stelen als ik op een drukke markt loop of in de metro sta. De Secrid zit standaard in één van mijn broekzakken voor, waardoor het heel lastig is om die van mij te stelen. Door het compacte formaat gaat dat prima.

← Met een privévlucht op huwelijksreis Steeds meer mogelijkheden om te parkeren op Schiphol →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam