KLM blijft wel op Sint Maarten vliegen

Landen 30 sep 2017
KLM blijft wel op Sint Maarten vliegen

KLM blijft het komende winterseizoen gewoon op Sint Maarten vliegen. Dit nieuws komt enekle weken nadat bekend werd dat TUIfly de vluchten naar Sint Maarten voor de komende winter helemaal geschrapt heeft. Hoewel het eiland zwaar getroffen is door orkaan Irma en het toerisme helemaal plat ligt, laat KLM het eiland niet in de steek. Vanaf 29 oktober gaat KLM weer op Sint Maarten vliegen. De frequentie wordt wel verlaag van twee vluchten per week terwijl er eerst vier keer per week op dit Caribische eiland gevlogen werd.

De vluchten naar Sint Maarten zullen zogenaamde cirkelvluchten met Curaçao zijn. Er wordt dan dan Amsterdam naar Sint Maarten gevlogen, vervolgens naar Curaçao en dan weer terug naar Amsterdam.

Ander opvallend nieuws rondom Sint Maarten is dat Mellissa Arrindell-Doncher, Minister van Toerisme en Economische Zaken op St. Maarten, aangekondigd heeft dat volgende maand de eerste cruiseschepen weer aan zullen leggen in Philipsburg. Wij vragen ons af wat de toeristen daar op dit moment moeten gaan doen aangezien het eiland nog in puin ligt. De verwachting is dat het zeker een jaar zal duren voordat Sint Maarten weer enigszins opgebouwd is.

← Rookverbod op Thaise stranden Mauritius verwacht 25.000 Nederlanders per jaar →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam