Florida Keys morgen weer open voor toeristen

Bestemmingen 30 sep 2017
Florida Keys morgen weer open voor toeristen

Enkele weken nadat de zware orkaan Irma over een deel van Florida trok gaan de Florida Keys weer open voor toeristen. Vanaf morgen zijn toeristen weer volop welkom in Key West en op de andere eilanden van deze door de orkaan getroffen eilandengroep. Hoewel nog niet alle herstel- en opruimwerkzaamheden klaar zijn werkt de infrastructuur weer en zijn de meeste hotels weer open. Voordeel is dat de meeste toeristische attracties gespaard lijken te zijn door de orkaan, waardoor er daar weinig te herstellen viel. Ook de cruisehaven van Key West is weer in staat om cruiseschepen te verwelkomen en de vliegvelden van Key West en Marathon Key zijn weer volledig operationeel.

Toeristen moeten buiten de hoofdwegen nog wel opletten op schade aan de weg of rotzooi op de weg. Check ook voordat je op pad gaat voor de zekerheid of de bestemming waar je naartoe wilt weer open is.

← Binnenkort rookworst van de HEMA in Dubai? Reisorganisatie TUI schrapt alle Sint Maarten vakanties →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam