Binnenkort rookworst van de HEMA in Dubai?

Bestemmingen 15 jan 2018
Binnenkort rookworst van de HEMA in Dubai?

Kun je binnenkort de bekende HEMA-rookworst kopen in Dubai? Die kans is wel aanwezig, nu bekend geworden is dat deze van oorsprong Nederlandse winkelketen drie winkels in Dubai gaat openen. De vraag is niet alleen of ze rookworst in het assortiment zullen hebben, maar of het dan van varkensvlees gemaakt is of dat er een rundvleesvariant in de schappen zal liggen.

Met het openen van een drietal HEMA-winkels wordt er een antwoord gegeven op de vraag naar ‘normale’ winkels, waar mensen die in deze populaire Golfstaat wonen hun reguliere inkopen kunnen doen. Wie in Dubai woont  die kan in de grote shoppingmalls volop winkelen bij de luxe merken, maar is bijna kansloos op zoek naar betaalbare kwaliteit. En laat dat nou net hetgeen zijn waar HEMA al decennialang in Nederland om bekend staat.

Wanneer en waar dat de HEMA-winkels in Dubai zullen openen is nog niet bekend. Wel heeft het concern naar buiten gebracht dat dit de eerste winkels zullen zijn in een serie van meerdere winkels die men in het Midden-Oosten wil gaan openen.

Foto van Amin, CC BY-SA 4.0

← Populair Thais strand tijdelijk dicht Florida Keys morgen weer open voor toeristen →

Dit artikel is geschreven door

Patrick van Zundert
Patrick van Zundert

Halverwege de jaren negentig ben ik begonnen met intensief reizen. Eerst als zakenreiziger, later steeds meer met het doel om over reizen op internet te publiceren. Deze uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat ik een redelijk deel van het jaar op pad ben. Inmiddels heb ik ongeveer zestig landen bezocht en schrijf ik op verschillende reis- en bestemmingsgerelateerde websites zoals VakantieNieuws.nl

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam