Betalen met Air Miles bij Transavia

Betalen met Air Miles bij Transavia

KLM en Air Miles hebben de samenwerking sinds april 2010 beëindigd. Voor Air Miles spaarders was het hierdoor even niet mogelijk om een vliegticket te betalen van de gespaarde Air Miles punten. Maar vanaf nu kun je ook bij Transavia je gespaarde Air Miles punten inleveren om met korting te vliegen.

Vliegtickets te boeken met Air Miles

Vanaf vandaag gebruikt Transavia een nieuw boekingssysteem, waarmee je de Air Miles kunt inwisselen. Gister was het systeem al even actief op de website van Transavia om proef te draaien. Op dat moment werd er al direct gebruik gemaakt van het inwisselen van Air Miles. Met name de vliegtickets naar Rome werden met Air Miles afgerekend.

Verre bestemmingen

Wat ik zelf een belemmering vind van de overstap van KLM naar Transavia is het aanbod van bestemmingen. Fanatieke Air Miles spaarders konden voorheen met KLM voor een prikkie naar bijvoorbeeld Curaçao. Transavia vliegt helaas niet naar verre bestemmingen.

← Stewardess vervangt copiloot tijdens landing Stewardess opgepakt met pistool in handtas →

Dit artikel is geschreven door

Eva de Ridder
Eva de Ridder

Eva de Ridder is een reiziger in hart en nieren. Al sinds haar zeventiende heeft ze de hele wereld over gezworven. De bedoeling was om na het afronden van haar VWO-opleiding een jaar te gebruiken om rond te reizen. Uiteindelijk heeft ze in drie jaar tijd meer dan vijftig landen bezocht om uiteindelijk zich te gaan nestelen in Nederland. Eva werkt part-time bij Klimaatinfo.nl en schrijft voor verschillende blogs en reissites. Nog steeds reist Eva minstens enkele maanden per jaar.

Laat een reactie achter

Protected by WP Anti Spam